Despre Noi

Istorie

Din 2008 oferim solutii complete pentru accesarea fondurilor europene, demonstrand in toti acesti ani tuturor celor care au ales sa parcurga drumul alaturi de noi, ca se poate ajunge de la "idee la un proiect de succes”.

Experienta

Experienta, expertiza si increderea clientilor nostri ne-a ajutat sa devenim firma de consultanta de top in fonduri nerambursabile din Romania. Experienta in activitati de consultanta in management si afaceri, elaborare si implementare cu succes de proiecte, ne face increzatori in fortele proprii si dornici de a sprijinii potentialii clienti in vederea obtinerii de finantari europene

Echipa

Echipa Duopart Consulting este caracterizata prin profesionalism, corectitudine, responsabilitate si implicare maxima in proiectele desfasurate. Toate serviciile pe care le oferim detin amprenta noastra, amprenta unei echipe tinere, formata din specialisti cu simtul responsabilitatii, dornici de o evolutie personala si profesionala continua.

Membru UNRMI

Duopart Consulting este membra UNRMI (Uniunea Nationala a Restauratorilor de Monumente lstorice) ei colaboreaza cu succes cu UAR (Uniunea Arhitectilor din Romania), BOR (Biserica Ortodoxa Romana) si alte institutii publice sau private.

Suntem pregatiti pentru a asigura sucesul proiectului vostru

Bine ati venit!

Va asteptam sa ne contactati!

Prahova, Romania
+40-736-348-720
9.00 - 17.00

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive latest news, updates, promotions, and special offers delivered directly to your inbox.
No, thanks